Tuotteet hakusanalla saksalainen suklaa (2)

Ceilonin kaneli

Ceilonin kaneli

16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista. Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on. Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0 Rasva (g / 100 g): 3,0 Proteiini (g / 100 g): 28 Energia (kcal): 160 Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä Nettopaino (g): 30
Vaniljasokeri - Pakkaus

Vaniljasokeri - Pakkaus

Vuonna 1502 paikallinen hallitsija esitteli Christopher Kolumbukselle vaniljalla maustettua suklaakuppia - suurena kunnianosoituksena. Myöhemmin suuri kunnia muuttui asteekkien osalta suureksi veroksi, joka maksettiin kaikesta huolimatta vaniljalla. Käyttö Käytä leivonnassa, kuumissa ja kylmissä juomissa, jälkiruokien koristeluun. Ravintoarvo 100 g kohden. Proteiinit (g / 100g)… 27,4 Rasvat (g / 100g)… 1,2 Hiilihydraatit (g / 100g)… 4,0 Energia-arvo (kcal / 100g)… 247